donderdag 22 september 2011

Interieurfoto,s en Kilometers.


Even een klein berichtje over het rijden in de Mango , wat een fijne fiets , ik ga er iedere dag mee naar het werk en rijd dan graag een stukje om .
Op klinkerstraatjes is hij wat rumoerig maar dat zal voor alle velomobielen gelden denk ik.
voor de rest rijd het super, ik heb inmiddels 706 Kilometers met de mango gereden in 22 dagen tijd dus dat bewijst wel hoe lekker hij rijd.
Het interieur is ook wat aangepast met extra klittenband voor bevestiging van de telefoon , dit werkt prima , alleen vergeet ik m af en toe eruit te halen.
Ik heb een rvs beugeltje gemaakt om de GPS aan te hangen , deze hangt nu een stukje boven de wielkast en is goed afleesbaar dus verdwalen is hopelijk ook verleden tijd.
Als gereedschapstas gebruik ik een stuurtas van de halfords die ik wat aangepast heb , deze past precies naast de stoel en biedt ruimte genoeg voor het gereedschap,keukenhandschoentjes en wat noodrantsoen zoals energierepen en sultana,s en er zit zelfs een vakje in voor papieren zoals het verkeers reglement voor politiemensen die de velomobiel regels niet kennen.
de handdoek die je ziet liggen op de foto gebruik ik als de fiets op z,n kant moet om een of andere reden en natuurlijk handig als je je handen gewassen hebt in de sloot.
Bij de schakelaars heb ik een klein stickertje zitten met aanduiding waar deze voor dient , ik ben soms wat vergeetachtig dus dan zet ik de lichten aan in plaats van dat ik de hoofdstroom uit wil zetten , zal wel gewenning zijn.
Aan de buis achter de stoel heb ik een gordijnhaak hangen waar de waterzak tijdens lange ritten aanhangt dus ik ben van alle gemakken voorzien.

Groetjes van Gerrit

2 opmerkingen: