donderdag 1 december 2011

Maandstandjes
Het is weer tijd voor de maandstand.
Van de week 1 dag met de auto geweest ivm harde wind , ik vond het iets te gevaarlijk , maar voor de rest lekker gefietst , af en toe wat extra om maar heb nu wel een beetje zeurderige linkerknie , zo een beetje bij de aanhechtingen.
Moet het maar even een paar dagen insmeren en warm houden.
In totaal nu 2308 Km met de Mango

3 opmerkingen:

 1. Zere knie? Stoel goed afgesteld? Je voet moet haaks op je onderbeen blijven tijdens het fietsen. Bij te ver of te korte stoelafstand ga je compenseren met je voet. Ik herinner me net(uh Marja vertelt me net) dat ik 5 jaar geleden, toen ik net de Alleweder (eerste ligfiets) had, ook zere knieën had. Rustig aan gedaan en het ging vanzelf over. Maar zoals je ook wel weet kan het een heel lastig probleem worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vlgs mij is de afstand wel goed , maar bedankt voor de tip , ik ga er nog eens goed naar kijken , ik denk eerder dat ik een beetje overbelast heb bij de laatste 140 km .
  Zaterdag een tochtje rond HHW , kniepertje verkennen , rustig aan heen maar dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2308 km in 3 maandan; jij gaat mijn fietsrecord (7000 km in 11 maanden) zo royaal verslaan. Fantastisch dat je zoveel plezier hebt (behoudens het ongemak met je knie) van jouw mooie blauwe racemonster.

  BeantwoordenVerwijderen