vrijdag 25 mei 2012

Woon werk ritjes

Na de rit door Zeeland met 6 andere velomobilisten zijn inmiddels ook de woon werk ritjes weer begonnen. Eergisteravond kwam ik op weg naar mijn werk door het Volewijkerspark in Adam Noord een witte Quest tegen en na het passeren bedacht ik mij , waarom stop ik eigenlijk nooit om even kennis te maken , het antwoord moet ik schuldig blijven want ik weet het niet , misschien omdat ik geen prater ben. En gisteravond waren er een paar jongeren aan het balletje hoog houden en op mijn belletje maakten ze ruimte maar eentje vond het nog wel nodig om de bal nog een laatste tikje te geven en je raad het al , op de bovenkant , gelijk gestopt om te kijken en gelukkig niks aan de hand , de jongens maakten gelijk excuus en toen heb ik ze maar even verteld wat het had kunnen kosten wanneer er een scheurtje in de fiets was gekomen en ben daarna verder gefietst. Vanochtend op weg naar huis haalde ik een fietser in en deze vond het nodig om mij uit te schelden voor gek , ik heb maar niet gereageerd want hij had gelijk. Totaalstand 5605 km.

6 opmerkingen:

 1. Lekker onderuit gezakt fietsen zonder veel luchtweerstand of op een rechtop martelwerktuig fietsen. hmm wie is er nou gek? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Elke tocht stap ik weer volledig vrijwillig op mijn "martelwerktuig zonder stroomlijn" en bij iedere slag kom ik iets overeind en vang daardoor nog meer wind.

  Ik zou "mijn martelwerktuig zonder stroomlijn" echter geen dag/tocht willen missen. Elke meter is genieten en het is mijn "er zit een hele fitnessclub in verstopt-fiets".

  In de volksmond heet mijn fiets een Roeifiets. Officiƫle naam: Carbon Thys 209 Rowingbike. Door de meeste roeifietsers liefkozend Roets genoemd.

  Wat ik hiermee wil zeggen: Het maakt mij niet uit waar mensen op gaan zitten, als ze maar fietsen.

  De "gek"-roepende man schrok waarschijnlijk en ik merk dat mensen dan vaak dingen gaan roepen. Doe ik zelf eigenlijk vaak ook wel...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op het moment dat de man het riep was ik al 5 meter verder , maar mij maakt het niet uit wat ze tegen me roepen , ikzat in de fietsmood op dat moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "In de fietsmood zitten".......Oh ja, dat kennen wij fietsers allemaal wel. Heerlijk. In een goed ritme zitten en gewoon de hele tijd maar doorgaan. Echt geweldig is dat.

  BeantwoordenVerwijderen