zondag 29 juli 2012

Bijna Quemo gezien

Na de afgelopen week heerlijk vertoefd te hebben in een huisje van Europarcs in Lochem , heerlijk rustig daar , was het vandaag weer tijd om even een rondje te doen. Het werd een geijkt rondje maar dan andersom , even een kopje thee met appelgebak genuttigd in Driehuizen nabij de Schermer. Op de heenweg over de Zaanse Schans waar het lekker druk was dankzij het mooie weer en vlak voor Driehuizen zag ik mede velonaut Quemo in hogere sferen , dacht ik. Maar het bleek een grote opgeblazen vlieger te zijn in de vorm van een clownsvisje. Na de thee met gebak nog even genoten van een langsrijdende Vespa scooterclub ,waar best wel oude modellen tussen reden en via West en Oost Graftdijk weer retour en nog even een tijdje 42 km/uur gereden op de Zuiddijk langs de ringvaart , ik haalde 3 racefietsers in met deze snelheid maar de mannen hadden geen zin om te volgen. Nog even wat gedronken bij m,n neef in Oostzaan en daarna weer op huis aan. 57 Km gereden.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Gerrit, we hadden elkaar tegen kunnen komen. Vandaag via Marken-Binnen naar Sint Pancras gereden, daarna via Oterleek, Stompetoren, Schermerhorn en West-Beemster via Purmerend langs de Zuiderweg naar Zaandam. 76 kilometer, max 44 km p/u, gemiddeld 28.8. Mijn eerste 1000 kilometer zit er bijna op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Had gezellig geweest Wilco , Indrukwekkende cijfers . 1000 km in 23 dagen dat gaat behoorlijk rap , nog 207 dagen dan moet je alweer naar dronten voor je 10000 beurt.

      Verwijderen