woensdag 12 maart 2014

een lekker rondje

Vanmiddag lekker in het zonnetje zonder schuimdeksel gereden en wat is de xs dan lekker stil , enige bijzonderheid en wel leuk om te beschrijven was het feit dat ik een stuk of zeven mensen extra heb laten wachten bij een stoplicht , dat kwam zo .
Ik kwam aanrijden bij het stoplicht vanuit limmen richting alkmaar , de weg vanaf de grote rotonde naast het Az stadion loopt daar dus best druk , maar ik kwam niet goed uit om op het knopje te drukken dus dacht ik, ik wacht wel zal vast wel op groen gaan een keer en tijdens het wachten kwamen er steeds meer fietsers aan en niemand drukte op het knopje .
Maar goed ik zat lekker en had geen haast en ineens word er iemand wakker en zegt , heeft u wel op het knopje gedrukt , en ik , nee ik dacht hij gaat vanzelf wel op groen en anders maar niet , o was het andwoord , als je hier niet drukt sta je er morgenochtend nog , ondertussen waren de stoplichten voor de auto,s al een keer of 4 op rood geweest dus we stonden er al een tijdje en ik vond het wel grappig want ik lag lekker in het zonnetje en had alle tijd.
Vanuit alkmaar dus richting hoorn en purmerend gereden en na 65 km weer thuis.

De route

Het AZ Stadion , je blijft tenslotte noord hollander

Lekker langs het NH Kanaal naar Purmerend

En de statistieken

5 opmerkingen:

 1. Grappig. Ik fiets altijd zonder de schuimdeksel. Zelfs als het regent. Afgelopen jaar heb ik 3x met noodweer dat ding erop gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben een koukleum en heb deze winter de hele tijd met velomobielkap gereden en nu dan weer open .

   Verwijderen
 2. Je was in elk geval heerlijk ontspannen, geinig als je geen haast hebt en alle tijd, dat is pas relaxen!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen