dinsdag 29 april 2014

Eindelijk weer wat kilometers maken

Buiten het woonwerk verkeer heeft de Xs teveel in de stalling gestaan , af en toe wel een stukje omrijden na het werk maar voor de rest geen echte kilometers gemaakt , nu zou dat wel moeten want eind mei vertrekken ik met nog 7 velomobielen voor een ronde denemarken dus dan moet ik toch wat kilometers in de benen hebben.
Gister zou ik al maar toen was de accu van de auto leeg en die moest smiddags gebruikt worden dus moest eerst de accu er weer uit en aan de oplader , dus weg ochtend.
Vandaag was het dan zo ver , lekker op tijd op en om 08:00 zat ik al in de fiets om kriskras richting Ilpendam te gaan en vandaar verder naar Overleek en dan richting Oosthuizen.
In de buurt van Middelie even een broodje gegeten en de blaas geleegd en toen richting ringvaart van Purmerend , daar heb ik Wim S even gebeld of hij thuis was en via Oost-Graftdijk naar het eiland De Woude gefietst om bij Wim een lexan schermpje op te halen.
Onderweg naar huis kwam ik bij de rotonde bij de Zaanxe schans en daar ging het bijna fout , het scheelde echt 10 cm voordat er een grote neus van een auto de zijkant van de Xs in zou gaan.
Ik had daar wel voorrang maar ging eigenlijk te hard dus kon niet meer remmen voor de auto en moest er wel net voorlangs zien te komen.PFFFFF
Had de Xs bijna niet naar denemarken gekund.
helaas geen kaartje want de tracklog stond uit , sorry.

80Km gefietst.
Een mooie rij Knotwilgen bij Middelie

Even stil voor een broodje

Voor de Statistieken

2 opmerkingen:

 1. Een beetje geluk hebben we allemaal nodig af en toe Gerrit.........
  Gelukkig goed afgelopen!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ken dat punt ger....

  ik heb ff banden weer op 5,5 en zes barr gepompt misschien dat het dan wzt beter gaat... iig goed weer komende vrijdag met de brevet

  BeantwoordenVerwijderen