zondag 12 april 2015

Even een broodje eten

Vanochtend op tijd opgestaan en de hond uitgelaten , daarna een paar broodjes gemaakt en een track naar camping roompot in egmond gemaakt daar staat namelijk mn broer op de camping en het was mooi weer om daar even heen te fietsen.
Het was druk op de fietspaden en volgens mij had menig wielrenner zich vergist in de koude wind want er waren er al best veel in korte broek en blote armen , zo warm vond ik het nog niet in mn Xs.
Aangekomen bij de ingang even gebeld en kreeg ik de mededeling dat zij om twee uur ergens moesten zijn en dat zou ik niet halen , o dat gaat makkelijk want ik sta al aan de poort en ben met 1 minuut bij je . Het was even gezellig en ik kreeg nog 2 lekkere warme bolletjes en een kop thee en na een paar kwartier ben ik weer via een andere weg op huis aan gegaan , in Uitgeest nog even verkeerd gereden omdat ik niet precies wist hoe bij de Provinciale weg te komen maar ben er toch weer uit gekomen.
Na 67 Km weer thuis.

Bedankt Johan en Rita , veel plezier op de camping.
Veel stoplichten en oversteekjes in de route

de gereden route


2 opmerkingen:

 1. Ja Gerrit was zeker niet warm gisteren 55 km gefietst met Jook bij de Folterberg veel regen en koude harde wind.
  Vandaag weer die kant op het was een stuk lekkerder, droog maar nog niet echt warm veel tourfietsers met krom stuur reden daar ook met korte mouwen en broeken. Voor mij moet het minstens 15˚C zijn voor blote benen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had wel de korte broek aan Willem ,maar benen waren niet koud .

   Verwijderen