maandag 31 oktober 2011

140 Kilometer


Dat is een pittig stukkie voor mij.
Marcel , smste vanochtend of ik zin had in een rondje , hij moest een boodschap doen in schagen en even naar de bank aldaar waarop ik dacht , HET ZAL WEL.
Onderweg nog eens gevraagd en kreeg het zelfde antwoord.
Via Castricum,Heiloo en Alkmaar richting Schagen , dat bleek nog niet zo makkelijk te zijn door diverse omleidingen, maar aldaar aangekomen even gezellig thee gedronken en appelgebak gegeten en wat ging Marcel daarna doen , juist , ff boodschappen doen en even naar de bank.
Het was geweldig fietsweer , weinig wind en af en toe zon , ik heb de hele weg met het fietsvest bijna helemaal open gereden.
Na een half uurtje zijn we weer op weg gegaan en na een kilometer of 6 belde de bank dat marcel zijn pas vergeten was, dus konden we weer terug , omdat het door dit oponthoud al wat later werd zijn we niet de geplande omweg gereden maar via een rechtere lijn naar Hoorn en vandaar naar Oosthuizen gefietst .
Op de Oostdijk zat ik er een beetje doorheen en moest ik even op gepept worden met een paar nummers van U2 , en na een kwartiertje van deze geweldige band kwam de energie weer terug , het banaantje hielp ook wel denk ik.
Maar mijn eerste 140 er is gereden met de mango.

Ohja , nog even de totaalstand voor deze maand .............................818 KM. Totaal nu 1715 KM

1 opmerking:

  1. je hebt het goed gedaan hoor keel!!! ik doe dit soort dingn wel vaker hoor, oke niet altijd van die afstanden maar bijvoorbeeld vejaardagskaart aan huis afleveen in Alkmaar is iets waar ik niet voor terug deins, zo creƫer je een doel om te fietsen ger,

    BeantwoordenVerwijderen