dinsdag 25 oktober 2011

Goed bericht

Na de halve koprol gisteren zat de fiets volop in de prut en leek het of er flinke krassen op de huid zaten maar na schoonmaak bleek het allemaal minder erg dan gedacht , er zitten nog een paar kleine schuurstreepjes aan de zijkant net even boven de onderkant maar ik denk dat ik die wel weg kan poetsen. Een Geluk Bij een ongeluk zeggen we dan maar weer.
Straks weer lekker in de fiets naar het werk.

Vanochtend ook even de voorlamp los gehad om daar wat binnenband om heen te doen , hopelijk lost dit het gerammel op klinkerwegen op , wat een gepiel om die lamp los en weer vast te krijgen , het lijkt wel een beetje op Gynacologie , alleen dan droger.

6 opmerkingen:

 1. gelukkig maar!!! waar gras allemaal niet goed voor is he!

  gr marcel en de honden @ de brigade

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt volgens mij wel heel veel geluk gehad. Een echte koprol en dan alleen maar een paar krassen, dat had ook heel anders kunnen aflopen.
  Groets, Wim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gerrit,

  Dikke pech! Jammer voor je.... Vandaag woei het opnieuw hard. Ik rijd in een Quest, daar is het nog meer oppassen met harde wind.

  Ik was blij dat ik weer veilig thuis was!!

  Hoop voor je dat het wegpoetsen van de krassen lukt!!

  Groet Marcel
  Quest 342

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vont wel lekker die wind hoor vandaag in 1,35 uur op en neer naar de brigade gereden waar ik normaal uur over doe ( retour )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Gerrit,

  Sjonge jonge wat een bofkont. Alles nog heel.
  Geluk bij een ongeluk. Iedere velomobilist gaat een keer om en weet dan waar de grens is. Zonder schade is natuurlijk veruit de slimste optie. Heb je goed aangepakt.
  Dus je bent tegenwoordig amateur-gynaecoloog Gerrit? LOL

  groetjes Cor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjonge Gerrit,

  Dat is flink balen. Gelukkig viel de schade mee.

  BeantwoordenVerwijderen