zaterdag 17 december 2011

lekker even gefietstVandaag was ik pas om 10:45 uit bed en ben gelijk maar de hond gaan uitlaten want die stond op springen . Na thuiskomst gezellig met moeders thee gedronken en om half twee kwam ik tot de conclusie dat het nog steeds droog was en ik niet in de fiets zat.
Dus gauw op buienradar gekeken en tot mijn verbazing zag ik dat het zeker nog de hele middag droog zou blijven , dat moet je meepakken dacht ik, dus gauw in de fiets en richting Purmerend gegaan waar ik voor een zebrapad stopte om wat mensen over te laten die al met het oversteken bezig waren , en die riepen naar mij iets van rij maar door hoor , waarop ik zei , zebrapad , waarop de mensen weer , maar wij lopen door Rood, nou ja zeg daar stop je dan voor.
In purmerend de zuiddijk op en richting Oost en West Graftdijk aangehouden , vandaar de Richting Alkmaar volgen en dan kom je vanzelf in de buurt van Het Eiland De Woude , zal ik ff bakkie doen bij Wim S ? Nee ik heb z,n nummer niet bij me en misschien komt het wel niet uit en ik stink een uur in de wind , dus doorfietsen naar Zaandam.
Terwijl ik voor het stoplicht bij de Guisweg stond te wachten kwam er een mevrouw op een snorscootertje naast me staan die me vroeg of er een motortje in zat , ik was haar namelijk even te voor met een bloedsnelheid voorbij gegaan , maar ik moest een ontkennend antwoord geven waarop zij zei dat ze het knap vond dat ik zo hard kon , en ik toen weer , veel trainen mevrouw en een stroomlijn.
Na het laatste stukje afgelegd te hebben kwam ik weer thuis na 45 KM met af en toe een lekker zonnetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten