dinsdag 10 januari 2012

Eerste post in het nieuwe jaarAllereerst , aan allen die dit lezen : Een goed en gezond 2012 met vele veilige kilometers toegewenst , op de fiets , in de fiets of met de auto , doe het veilig.
Zo , dat gezegd hebbende , de eerste week van het jaar was dramatisch voor de kilometerstand , maar 2 woon/werk ritjes en dat allemaal door de harde wind , ik werd tijdens de ww ritjes behoorlijk heen en weer geschud in de Mango+ , ik overweeg nu zelfs een stukje tochtstrip er op te plakken maar de wind is al weer gaan liggen.
Afgelopen zaterdag moest ik even naar m,n werk fietsen om m,n bril op te halen ,deze had ik in m,n kastje laten liggen na de nachtdienst , dan ben je niet zo helder meer zullen we maar zeggen , en heb er gelijk even een groter rondje van gemaakt.
Vandaag kreeg volgens weeronline.nl een 7 dus heb ik Marcel gebeld of hij zin had aan een rondje want alleen is ook maar alleen en met z,n tweeen is een stuk gezelliger, natuurlijk wilde Marcel wel en zo hebben we een achtje waterland gedaan met lekkere warme appelgebak met slagroom en thee voor mij bij Hotel Restaurant De Wegwijzer in Watergang.
We hebben zo een beetje continu rond de 30/32 gefietst en na 2 en een half uur hadden we er 62 Km op zitten inclusief de koffiepauze .
Ik weet dat Marcel van grotere afstanden houdt en liever wat vroeger weg gaat en ik kijk wat meer naar de kilometers , dat moet ik eens afleren en zo als Marcel zegt , gewoon lekker doortrappen , dus hij heeft zich weer voor mij opgeofferd ,Marcel , bedankt , het was weer gezellig en bedankt voor de foto,s , ik heb nieuwe oplaadbare batterijen besteld dus de vlg keer kan ik ze zelf weer nemen.

62 KM gefietst in mooi windstil weer en de eerste 40 Km nog in de zon ook.

1 opmerking:

  1. Hoi Gerrit,

    Ook het allerbeste voor 2012 en vooral veel ((lig)fiets)plezier in dit nieuwe jaar.

    BeantwoordenVerwijderen