zaterdag 28 januari 2012

Geen Mazzel


Het lijkt wel of deze fiets mij niet gegund is want nadat ik eerst in Oktober tijdens storm een koprol gemaakt heb en daarbij wat schade opgelopen heb aan de fiets , zag ik gister ineens dat er scheurtjes zijn ontstaan in de instaprand over een lengte van een centimeter of 9 , mogelijk is dit een schade te wijten aan de koprol , dat de top toch een tikje gehad heeft en dat het nu pas zichtbaar word.
Binnenkort maar eens mee naar Dronten en laten kijken of er wat aan te doen is en hopen dat deze schade op de verzekering te verhalen is want dit zal wel een kostbaar geintje worden.
Mogelijkheid twee is dat er van binnen uit altijd al een scheurtje gezeten heeft en dat dat nu verder gaat en dat het een garantie geval word , ik vind het nl een vreemde plek voor schade door de koprol , het zit nl een beetje aan de binnenkant van de rand.

6 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad pech hebben.

  Is dit een plek waar je toevallig je handen neerzet, tijdens het instappen?

  Ik zou er zeker door Dronten of Groningen (ik weet nu even niet waar je de Mango+ gekocht hebt) naar laten kijken.

  Wim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als de koprol dit zou hebben veroorzaakt, dan zou de scheur juist verticaal lopen, vermoed ik. Ooit eens met de Quest een koprol gemaakt met als gevolg een verticale scheur op die plek. Vericaal of horizontaal, het blijft natuurlijk vervelend. Op internet kwam ik een recensie tegen, lijkt het probleem wellicht veroorzaakt door de aanhechting van de gelcoat (dus wellicht garantie?). Zie de hyperlink:

  link

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor je reaktie Stefan , ik ken dit verhaal maar had gehoopt dat er veel verbeterd was aan het model in die paar jaar , hoop dat dit het enige blijkt te zijn .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm dat is erg vervelend! Niet te hopen dat er verder nog gekke dingen naar voren komen...
  Ik moet 10 Februari ook naar Dronten, jawel met de Sunnie :) Hij krijgt dan een nieuw achterwiel met een verbeterd versnelling systeem, misschien samen terug door de polder liggen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marcel had al zoiets geopperd , eerst maar eens kijken wat het weer gaat doen ,Paul.

  BeantwoordenVerwijderen