maandag 24 september 2012

Nat

Een paar weken terug was ik tjdens de woon werk ritjes behoorlijk nat geworden , vandaag was ik nog natter. Toen ik van m,n werk vertrok zag ik een zwarte lucht achter me en ik dacht , als ik een beetje doorrij dan blijf ik die wel voor. Het voorblijven lukte en ik besloot dan maar gelijk een omweg via Den Ilp en Waterland te nemen , dat had ik beter niet kunnen doen. In Den Ilp kwam er een bui van rechts aan en in notime moest ik stoppen en schuilen onder een boom omdat ik door het opspringende water van de body niks meer zag , 1 grijze muur voor me . Intussen was ik al nat tot op m,n buik , het water goot tussen de opening van het schuimdeksel en m,n lijf door , nu was dat niet zo erg maar helaas zag ik niks meer dus moest wel stoppen. Na een paar minuten werd het minder en ben ik weer op pad gegaan richting de polder Oostzaan alwaar het ook droog werd. In de polder nog grote groepen ganzen gezien die aan het opstijgen waren om naar het zuiden te gaan ? (gaan deze beesten wel naar het zuiden ?) Op dit moment waait de wind langs het huis en klettert de regen tegen de ramen. HET WORD HERFST. Ik denk dat ik vandaag door de 8000 km heen ben maar weet het niet zeker , morgen meer.

2 opmerkingen:

  1. Dan zijn we op verschillende tijden een beetje dezelfde kant opgeweest vandaag. ;-) Ik heb min of meer een groot rondje om het twiske gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nu nog de tijden laten samenvallen en je hebt een gezamenlijke rit , pakken we jouw tijd want jij bent waarschijnlijk droog over gekomen.

      Verwijderen