vrijdag 21 december 2012

Kerstwens

Het is bijna zover , De Kerstdagen en de Jaarwisseling
Dit is voor mij een tijd waar ik niet zo van hou , ik ben geen gezelligheidsdier , ik hou niet van drank ook niet van mensen die veel drinken en ik heb geen idee hoe dat komt , met de intree van de herfst dan begint het eigenlijk al , dat gevoel van " die feestdagen straks weer" . Het fietsen en buiten zijn helpt om dat gevoel te verminderen en ik ga ook m,n best doen om " gezellig " te zijn voor m,n dierbaren en er een beetje van te genieten. Maar toch wil ik iedereen HELE FIJNE FEESTDAGEN en een GOEDE JAARWISSELING toewensen. geniet van het leven , denk aan anderen en bovenal ga weer flink fietsen volgend jaar. Ik heb alvast een overzichtje van m,n gereden kilometers van afgelopen jaar en ,mocht er nog een recreatief ritje bijkomen dan werken we dat wel bij.

10 opmerkingen:

 1. Goh, toevallig heb ik dat ook een beetje zo, het liefst ben ik maar gewoon op m'n werk tijdens feestdagen, de gewone routine bevalt me altijd het best.
  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach je hebt het zelf in de hand. Gelukkig heb ik nagenoeg geen verplicht nummers meer. Verplicht handje schudden en netwerken. JAK!

  Toch vind ik de Kerstmaaltijd met een Tante van Marloes bij ons thuis wel prettig. Gewoon kletsen en een eenvoudige maaltijd erbij. Niks zwaars. Een paar uurtjes. Ze 84 jaar.
  2e Kerstdag eten we bij onze Buren. Dat is altijd gegarandeerd gezellig. Gewoon eerlijk en niks verplicht oprecht en leuk. Het is gewoon oprecht en leuk.

  Toch ben ik zeer zeker geen feestbeest. Maar als je het gezelschap om je heen uitzoekt en je bent zelf ook niet gespeeld, dan valt het wel mee.
  Verder hopelijk nog veel samenzijn met Marloes en de beesten. Misschien nog even een stukje fietsen 2e kerstdag.
  Ik kijk ook al uit naar de OBT en de overnachting 's avonds bij Paulus. Gezellig onder fietsvrienden. Gewoon prettig jezelf zijn.

  Hele fijne dagen Gerrit
  Geniet ervan, op jou manier, met mate en met je maten. Altijd goed. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ook niet echt zo'n feest beest hoor, het aller liefste ga ik gewoon naar de honden met de kerst, maar ag het heeft ook wel weer wat deze dagen... heb er zelf moeite mee, het hele jaar gooien ze bommen en granaten, en brengen ze elkaar alleen maar alleen de, en twee dagen in het jaar doen ze lief een aardig....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Speciaal voor mensen als jij, Gerrit, heb ik om de verveling die de Kerstdagen plegen te bieden, een Kerstpuzzel op mijn blog www.bocycle.nl geplaatst. Desalniettemin fijne feestdagen toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Gerrit , ik ben geen rekenwonder en m,n duits is ook niet zo best want met kreuzotter is dit zo uit te rekenen , dus heb ik gewoon gegokt.
   Maar voor dat de verveling toeslaat ga ik wel ff een stukkie fietsen.

   Verwijderen
 5. Ik ben het roerend met je eens Gerrit. Waarom moeten mensen perse op 25 en 26 december elkaar opzoeken en gezellig doen? Zijn de andere dagen daar niet goed genoeg voor? Een "kerst" maaltijd smaakt net zo lekker en is net zo gezellig als'ie op 23 mei of 16 augustus gehouden wordt. 25 en 26 december zijn zo "verplicht".
  En die kilometerstand loopt toch zeker nog op, je bent toch ook bij de OBT2012?

  Groetjes, Robert-Jan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De OBT gaat voor mij waarschijnlijk ook niet lukken , ik twijfelde of ik wel zou gaan dus als ik heen wil zal ik nog vrij moeten vragen en met al een paar mensen vrij in een ploeg zal dat moeilijk worden .
   De reden waarom ik twijfelde was dat ik niet weer een paar dagen van huis wilde zijn ( ik ben al zo vaak snachts weg) en om alles in een keer te doen word niks.

   Verwijderen
 6. in huize schoone is het bijna altijd zeer gezellig!
  altijd leuk om daar aan te komen waaien!!! tussen kerst en oud en nieuw ff kijken of het een avond lukt voor shanne dr make-up te testen enzovoort, maar eerst de kerst maar eens zien te overleven,

  veel plezier iig

  beekie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is sterk Gerrit; ik heb in 2012 ongeveer evenveel kilometers als jij gereden (7439 km). 3193 WW-kilometers en 4282 km recreatief (dwz mij in het zweet werkend om die berg in september te kunnen "verslaan").

  Groet en ondanks jouw gevoel van "die feestdagen straks weer" toch een goed uiteinde.

  Hartelijke groet,
  Gerrit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. en ieder op ons eigen manier , jij " tegen wind in zonder stroomlijn en nat van de regen wordend ,ieder heuveltje of brugoprit pakkend met een extra schepje er boven op en almaar sterker wordend.... en dan ik " in mijn tegen wind en regen beschermende stroomlijn zoveel mogelijk de kluften,heuvels en brugopritten mijdend en toch wat sterker wordend door het zwaardere gewicht van de fiets.

  Vanaf deze kant ook een goed uiteinde en veel fietskilometers voor het volgende jaar toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen