vrijdag 29 maart 2013

Mango rijd weer woonwerk

Het werk aan de zolder ligt even stil , er zijn twee wandjes geplaatst,een plafond vernieuwd en alles gewit .Nu moet nog 1 muurtje geverfd en 1 muurtje behangen en dan kunnen we laminaat leggen , de spullen erop en dan .......... ja dat horen jullie een andere keer. Vandaag moest er weer gewerkt worden bij de baas en ik had een praktijkexamen V.O.P waar ik voor gezakt ben dus ik heb om af te reageren lekker een stukje om gefietst. Lekker even knallen met 35km/h over het noordeinde,zuideinde en dan den ilp en via de Oostzanerrijweg naar Oostzaan en naar huis. Alles weer weggefietst en dan van de week even wat electr. tekeningen bestuderen en dan gewoon opnieuw examen doen en dan natuurlijk slagen.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Gerrit,
  Bedoel je soms: Ik rijd weer woon-werk? Of Mango rijdt?
  Mvg Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu je het zegt zie ik het , Mick
  maar de mango rijdt en ik trap , ik laat het nog ff staan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hé de mango heeft tóch geen vierkantenwielen gekregen haha
  ik ben benieuwt wat je boven gefutseld hebt voor anita.. kom binnenkort wel een koekeloeren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps Gerrit,

  Nu ben je geen Voldoende Onderricht Persoon meer. Mag je dan nog wel aan de knoppen zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat klopt gerrit , maar dat geld alleen voor ebr,s (elektrische bedrijfsruimtes)en mcc,s ( motor control centers), voor het besturen van de fabriek heb ik dat niet nodig.
   Maar je weet hoe het gaat , je mag jaren zomaar wat doen en ineens moet je daar een papiertje voor hebben en bij het lezen van de elek.tekening ging het fout.

   Verwijderen