zondag 3 maart 2013

Witte Quest ophalen

Gisteren kon Elmi haar witte Quest ophalen en natuurlijk wil je dan begeleiding van je velovrienden en dat hadden we geregeld in de vorm van Victor , Marcel , Clement en ik zei de gek.Rob zijn gezondheid was nog niet goed genoeg om mee te gaan en deze zou s,avonds op kraamvisite gaan om elmi te feliciteren met haar nieuwe aanwinst. Elmi had een mooie route uitgestippeld voor de heenweg langs de Noorderplassen en Oostvaardersplassen naar Lelystad , Het was evengoed nog een doorrijroute want weinig stoplichten en kruisingen dus prima geregeld. Onderweg had Victor tijdens het rijden m,n mascotte (Grover) nog van m,n fiets gepikt zonder dat ik het merkte en zat daar mee te spelen Na aankomst in Dronten en het afstellen van de fiets mocht Elmi een proefronde maken en ze kwam met een grote lach op haar gezicht terug. Het was supergezellig bij velomobiel.nl , Theo van Goor en Marloes , Jules en Elly en nog iemand met een rode Quest , gezellig druk dus. Ondertussen was ook de vrouw van Marcel , shanne aangekomen met een aanhanger om de oude Quest van Elmi mee te nemen maar daar moest nog zoveel aangebeuren dat Marcel besloot om niet mee terug te fietsen omdat het anders te laat werd voor de terugfietsers en de groene Quest van Marcel ging dus op de aanhanger en de rode ros op het dak. En zodoende gingen wij met zijn drieen ipv vieren weer retour en ook de terugweg was super uitgezet door Elmi , een mooie route langs de Oostvaardersplassen , over de Oostvaardersdijk "met in de bermen heel veel Nijlganzen" zo rechtstreeks naar de Hollandsebrug en in Muiden nog even wat gegeten en daar afscheid genomen van Elmi en Victor en alleen naar Zaandam gereden en na 178 Km weer veilig aangekomen.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Gerrit, ja het was gezellig druk en later bij het FabLab nog drukker, maar ook erg interessant. Je hebt een flinke rit gemaakt! Ik zie dat je ws een gpx-bestand hebt: zou het mogelijk zijn om mij het stuk vanaf de Hollandse Brug door Amsterdam heen toe te sturen? Ik verzamel wat routes van ter plekke bekenden voor het geval ik een keer die kant uit moet. Dat spaart werk ;-)
  Groeten Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat rijd jij een afstanden zeg. Zomaar weer 178 km op de teller erbij. Daarbij verbleekt Bocycles ene kilometer die hij afgelopen week gereden heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gebeurt ook niet iedere maand hoor Gerrit , maar ben vandaag wel een beetje op hoor.

   Verwijderen
 3. Hoi Gerrit, was weer een aardig rondje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. elmi had echt een mooie route uitgezet , die moeten we nog eens een keer rijden.

   Verwijderen