woensdag 11 april 2018

Rondkijken

Inmiddels is het geen nieuws meer , heel ligfietsland weet het al , Gerrit heeft geen velo meer .
Om diverse redenen is de DF naar een ons welbekende ligfietser verhuisd en ben ik al een tijdje fietsloos .
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en inmiddels ben ik op zoek naar een open ligger weer , heb mn oog laten vallen op een leuk model .
De reden voor een open ligger is simpel , mn voeten spartelen nog wat tegen en ik ben de reacties en gevaarlijke situaties op de fietspaden zat en nu zijn die situaties er ook wel op een open ligger maar dan ga je minder snel en heb je meer tijd om te reageren en ik ben van plan om een wat hoger model te nemen , zoiets als de seiran of chamsin van challenge ( 26 inch ) dus wat meer zichtbaar tevens zal het een tijdje duren voor de lange afstanden weer haalbaar zijn en het verlangen naar open rijden was er al weer een tijdje , ook tijdens de velomobieltijd al .
Dus heren en dames , binnen niet al te lange tijd gaat deze jongen de straten weer onveilig maken en hoop ik jullie weer eens te zien op een treffen of toerrit , of zo maar in het wild.

groepjes en tot ziens.

3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In veel fietsenwinkels word je geen enkele mogelijkheid gegeven even rustig rond te kijken, komt er zo'n streberige verkoper naar je toe om je een van z'n paradepaardjes aan te praten.
    Nee, dan de Beverwijkse Zwarte Markt: in gebroken Nederlands "Jij kopen mooi mountainbike?" (-:

    BeantwoordenVerwijderen